Nalazite se ovdje:

Stanovi (30)

Novost u našoj ponudi je komforan stan u Malinskoj, na lijepoj lokaciji, na 500 metara pješačke udaljenosti od centra mjesta. Ovaj dvoetažni stan je odličnog rasporeda i proteže se s drugog kata u potkrovlje. Stan je površine 110m2, a sastoji se od etaže gdje su: dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom, kupaonica, spavaće sobe i terase, sa koje se pruža prekrasan pogled na more. Unutarnjim stepenicama dolazi se u etažu u potkrovlje, gdje se nalaze čak tri spavaće sobe, WC i ostava te kotlovnica. Stanu pripada natkriveno parkirno mjesto, ispred zgrade. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, mirnoj, a opet na kraćoj udaljenosti do centra i mora. Dobra prilika i za život i za najam.
Isključivo posredovanje, samo kod nas u ponudi - prekrasan stan koji nudi savršen spoj suvremenog dizajna i života uz more. Sa jednom spavaćom sobom veličine 13,92m2 i kupaonicom površine 4,15m2, kao i kuhinjom sa dnevnim boravkom površine 28,94m2, čini jednu komfornu, a opet luksuznu nekretninu-za život ili najam. Prostrani dnevni boravak, koji se besprijekorno povezuje sa velikom kuhinjom, stvara luksuzni otvoreni prostor, iz kojega se izlazi na natkriveni balkon , gdje se otvara pogled na more. Stvoren za uživanje u jutarnjoj kavi ili opuštanje uz čašu vina, pruža mir, sa pogledom na more. Blizina mora, samo 500 metara pješačke udaljenosti, čini ovu nekretninu još privlačnijom. Stanu pripada i spremište u podrumu. Cjena nekretnine se odnosi na prodaju u projektu. Gradnja započinje tijekom 2024. Okružen modernim kućama i vilama, ovaj stan smješten je na lokaciji obilježenoj suvremenom elegancijom. Zelena zona sa dvije strane okružuje vilu u kojoj se stan nalazi.
Ekskluzivno u ponudi - luksuzni penthouse, na vrhu novogradnje u Kraljevici. Ovaj prekrasan stan sastoji se od tri spavaće sobe, od kojih je jedna površine 12,1 m2, druga je površine 12,1 m2, treća soba je površine 10,2 m2. Tu su i dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 43m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine čak 40m2, na kojoj je predviđen i prostor za druženje, kao i jacuzzi, iz kojega se pruža pogled na cijeli zaljev. Ovaj stan ima prekrasan pogled na more, potpuno otvoren i jasan. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor u podrumu zgrade od 2.2m2. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
U prodaji je prekrasan i komforan dvosobni stan sa dnevnim boravkom, na 2.katu novogradnje u Kraljevici, oznake S6 B. Ovaj prekrasan stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 10,87 m2, druga je površine 10,12 m2. Tu su i dvije kupaone, dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom, površine 26,38 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 5,91 m2. Stan ima prekrasan pogled na more, otvoren i jasan. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor u podrumu zgrade od 2,4 m2. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
U prodaji je prekrasan i komforan trosoban stan sa dnevnim boravkom, na 2.katu novogradnje u Kraljevici, oznake S5 B. Ovaj prekrasan stan sastoji se od dvije spavaće sobe, svaka površine 10,13 m2. Tu su i dvije kupaone, dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom, površine 29,16 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 5,07 m2. Stan ima prekrasan pogled na more, otvoren i jasan. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor ode 2,3 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
U prodaji je stan u projektu, na 1.katu novogradnje u Kraljevici, oznake S4 B. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 10,87 m2, a druga je površine 10,12 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 26,38 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 5,91 m. Stan ima prekrasan pogled na more, sa ove visine prvoga kata. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,3 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
Prekrasan stan u projektu, na prvome katu, oznake S3 B, u novogradnji u Kraljevici. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih svaka je površine 9,7 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 28,4 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 7,2 m2. Stan ima prekrasan pogled na more, sa ove visine prvoga kata. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,3 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
U prodaji je stan u projektu, oznake S2 B, u novogradnji u Kraljevici. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 10,12 m2, a druga je površine 10,87 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 32,27m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu okućnicu, površine 140 m2, a na kojoj je moguće napraviti i ljetnu kuhinju ili prostor za druženje na otvorenome. Pogled na more pružati će se čak i iz ovog prizemnog stana. Također, okućnica daje mogućnost zasebnog ulaska u stan, kao drugi ulaz, uz onaj na glavnome stubištu. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,3 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
U prodaji je stan u projektu, oznake S1 B, u novogradnji u Kraljevici. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 10,13 m2, a druga je površine 10,12 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 29,16 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu okućnicu, površine 100 m2, a na kojoj je moguće napraviti i ljetnu kuhinju ili prostor za druženje na otvorenome. Pogled na more pružati će se čak i iz ovog prizemnog stana. Također, okućnica daje mogućnost zasebnog ulaska u stan, kao drugi ulaz, uz onaj na glavnome stubištu. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,32 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
Ekskluzivno u ponudi - luksuzni penthouse, na vrhu novogradnje u Kraljevici. Ovaj prekrasan stan sastoji se od tri spavaće sobe, od kojih je jedna površine 10,7 m2, druga je površine 7,8 m2, treća soba je površine 7,7m2. Tu su i dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 55,1 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine čak 71,4 m2, na kojoj je predviđen i prostor za druženje, kao i jacuzzi, iz kojega se pruža pogled na cijeli zaljev. Ovaj stan ima prekrasan pogled na more, potpuno otvoren i jasan. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,2 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
U prodaji je prekrasan i komforan dvosobni stan sa dnevnim boravkom, na 2.katu novogradnje u Kraljevici, oznake S6. Ovaj prekrasan stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 12,71 m2, druga je površine 10,67m2. Tu su i dvije kupaone, dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom, površine 30,08 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 9,46 m2. Stan ima prekrasan pogled na more, otvoren i jasan. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,2 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
U prodaji je prekrasan i komforan trosoban stan sa dnevnim boravkom, na 2.katu novogradnje u Kraljevici, oznake S5. Ovaj prekrasan stan sastoji se od tri spavaće sobe, od kojih je jedna površine 12,71 m2, druga je površine 7,7 m2, treća soba je površine 7,84 m2. Tu su i dvije kupaone, dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom, površine 34,96 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 13,28 m2. Stan ima prekrasan pogled na more, otvoren i jasan. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,2 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
U prodaji je stan u projektu, na 1.katu novogradnje u Kraljevici, oznake S4. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 10,67 m2, a druga je površine 12,71 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 30,08 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 9,46m2. Stan ima prekrasan pogled na more, sa ove visine prvoga kata. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,2 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
Prekrasan stan u projektu, na prvome katu, oznake S3, u novogradnji u Kraljevici. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od tri spavaće sobe, od kojih je jedna površine 102,71 m2, druga je površine 7, 7 m2, a treća od 7,84 m2; dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 34,96 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 13,28 m2. Stan ima prekrasan pogled na more, sa ove visine prvoga kata. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,2 m2 u podrumu zgrade . Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
U prodaji je stan u projektu, oznake S2, u novogradnji u Kraljevici. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 10,67 m2, a druga je površine 12,71 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 30,08 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu okućnicu, površine 130 m2, a na kojoj je moguće napraviti i ljetnu kuhinju ili prostor za druženje na otvorenome. Pogled na more pružati će se čak i iz ovog prizemnog stana. Također, okućnica daje mogućnost zasebnog ulaska u stan, kao drugi ulaz, uz onaj na glavnome stubištu. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor u podrumu zgrade veličine 2,2 m2. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
Ekskluzivno u prodaji-stan u projektu, oznake S1, u novogradnji u Kraljevici. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 10,44 m2, a druga je površine 12,71 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 35,96 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu okućnicu, površine 200 m2, a na kojoj je moguće napraviti i ljetnu kuhinju ili prostor za druženje na otvorenome. Pogled na more pružati će se čak i iz ovog prizemnog stana. Također, okućnica daje mogućnost zasebnog ulaska u stan, kao drugi ulaz, uz onaj na glavnome stubištu. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i spremište u podrumu veličine 2,2 m2. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 6.5.2024!
Novost u ponudi je prekrasno uređen i namješten stan u centru Rijeke. Stan je dvosobni, s dnevnim boravkom, ima dvije cjelovite kupaone, veliki walk-in ormar koji može služiti i kao radna soba, hodnik te balkon s otvorenim pogledom na Kvarnerski zaljev. U naravi, ovome stanu raspored je izveden kao da su dva stana u jednome, što ostavlja mogućnost za iznajmljivanje, odvojeni ured/radionu ili malo izdvojen master bedroom. Što god novome vlasniku bude ideja, biti će izvedivo, raspored stana je odličan. Stan je jugo-zapadne orijentacije, što mu daje puno dnevnog svjetla i pruža pogled na prekrasne zalaske sunca. Stan ima 90,5m2, uz korištenje suhe tavanske ostave s prozorom od cca 15 m2, a koja je vrlo korisna u praksi, za odlaganje raznih stvari. Stan je 2020. potpuno adaptiran (nova struja, voda, podovi, PVC stolarija, restauracija originalnih drvenih vrata, zvučna i termoizolacija, dizajnerska Vives keramika). Adaptiran je vrlo temeljito i vlasnica je pazila na svaki detalj, da stan dovede do savršenstva. Stan se prodaje većinom namješten, sa vlasnicom je moguć dogovor, jer su mnoge unikatne i osobne stvari u stanu. Stan se nalazi u starijoj i vrlo mirnoj zgradi, na kojoj je ranije zamijenjen krov i trenutno se obnavlja fasada. Mogućnost parkinga ispred zgrade, uz povlaštenu kartu za stanare. Ulaz u zgradu omogućen je s dvije strane što pruža još lakši prilaz sadržajima u okruženju. Blizina novog Art-kvarta Benčić, više dućana, kafića, ljekarne, place. 7 min pješačke udaljenosti do Korza. Vlasništvo 1/1. Prekrasna i jedinstvena nekretnina, vrijedna vremena i pažnje.
U projektu se prodaje prekrasan stan, u kući sa ukupno četiri stambene jedinice, samo 170m udaljenoj od mora. Oba stana na katu imaju zasebne vrtove te otvorenu terasu sa loggiom, dok prizemni stanovi imaju bazene, vrt i loggie. Ova luksuzna nekretnina je u početnoj fazi gradnje, a planirani završetak gradnje je do ljetne sezone 2024. godine. Stan koji je u prodaji nalazi se u prizemlju, ukupne je kvadrature (s okućnicom i parkirnim mjestom) 134,87 m2. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, dvije spavaće sobe, kupaonice i hodnika, a iz stana se izlazi na natkrivenu terasu i bazen. Svi stanovi su napravljeni tako da imaju osiguranu maksimalnu privatnost. Stanu pripada i jedno označeno parkirno mjesto, na okućnici.
Ne možete pronaći ono što tražite? Spremite pretragu!
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.