Uvjeti korištenja

PANORAMA HOMES d.o.o. agencija za posredovanje u prometu nekretnina čini podatke sadržane na ovoj web stranici dostupne javnosti isključivo u informativne svrhe te kontinuirano radi na osiguranju  točnosti i redovitosti ažuriranja objavljenih informacija.

PANORAMA HOMES d.o.o. agencija za posredovanje u prometu nekretnina nastoji da sve ovdje objavljene informacije budu točne i potpune u svakom trenutku, no s obzirom na učestalost izmjene informacija, te kratkoću rokova za objavu, moguće su pogreške. PANORAMA HOMES d.o.o.  agencija za posredovanje u prometu nekretnina nadalje, pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave.

Iz tog razloga naglašavamo da su sve ovdje objavljene informacije isključivo informativnog značaja, a za sve druge svrhe potrebno se obratiti direktno u agenciju, gdje se mogu dobiti savjeti prilagođeni vašoj konkretnoj situaciji i potrebi.

Informacije dostupne na web stranicama PANORAMA HOMES d.o.o. ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste kao posjetitelj stranica suglasni kako ove stranice i PANORAMA HOMES d.o.o.  agencija za posredovanje u prometu nekretnina ne smatrate odgovornima za neostvarenje svojih očekivanja u vezi sa time.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.