O nas

Že leta 2009 je bilo odprto prvo od več podjetij iz naše skupine, s ciljem gradnje nepremičnin na otoku Krk. Do sedaj smo zgradili preko 20 objektov, od samostojnih vil do večstanovanjskih objektov. Posel je rasel, tako da so znotraj skupine nastajala nova podjetja, specializirana za svetovanje in inženiring. V letu 2023 je bila odprta še ena - agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami.

Srdačno ćemo Vas primiti u našem uredu u Omišlju, gdje ćemo Vam pomoći naći idealnu nekretninu ili izgraditi nekretninu iz Vaših snova. Sa nama možete sve, kako naš moto i glasi- ‘’...od ideje do useljenja…’’, a sada krug zatvaramo i pružanjem mogućnosti prodaje, posredovanjem u prometu nekretnina.
Naš profesionalni i entuzijastični tim će Vam zasigurno pomoći u pronalasku idealne nekretnine. Maksimalno kvalitetna usluga u svim fazama je zagarantirana, bilo da nam se obraćate sa idejom za novi projekt ili ste u potrazi za već gotovom nekretninom - posvetiti ćemo Vam vrijeme i naći ono što odgovara Vašim željama i potrebama, kao i financijskim mogućnostima. Naš portfelj već sada nudi širok raspon vrhunski dizajniranih, namještenih po najvišim standardima, modernih nekretnina koje udovoljavaju različitim zahtjevima, a sve od projekta do ključa u ruke je pod stručnim nadzorom našeg tima.
Prodavateljima nekretnina nudimo uslugu oglašavanja i stručno i profesionalno preuzimamo brigu oko kupaca, prilikom posredovanja u kupoprodaji, na svestrano zadovoljstvo.
Obratite nam se s povjerenjem i …
''…just enjoy…'' – jer, Vi ste tu da uživate, a mi da odradimo sve za Vas i Vašu nekretninu iz snova!