Nalazite se ovdje:

Stan (31)

Ekskluzivno u ponudi - luksuzni penthouse, na vrhu novogradnje u Kraljevici. Ovaj prekrasan stan sastoji se od tri spavaće sobe, od kojih je jedna površine 12 m2, druga je površine 9,7 m2, treća soba je površine 14,4 m2. Tu su i dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 34,3 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine čak 47,7 m2, na kojoj je predviđen i prostor za druženje, kao i jacuzzi, iz kojega se pruža pogled na cijeli zaljev. Ovaj stan ima prekrasan pogled na more, potpuno otvoren i jasan. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor u podrumu zgrade od 2.2m2. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
U prodaji je prekrasan i komforan dvosobni stan sa dnevnim boravkom, na 2.katu novogradnje u Kraljevici, oznake S6 B. Ovaj prekrasan stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 11,3 m2, druga je površine 9,7 m2. Tu su i dvije kupaone, dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom, površine 25,2 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 8,3 m2. Stan ima prekrasan pogled na more, otvoren i jasan. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor u podrumu zgrade od 2,4 m2. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
U prodaji je prekrasan i komforan trosoban stan sa dnevnim boravkom, na 2.katu novogradnje u Kraljevici, oznake S5 B. Ovaj prekrasan stan sastoji se od dvije spavaće sobe, svaka površine 9,7 m2. Tu su i dvije kupaone, dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom, površine 28,4 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 7 m2. Stan ima prekrasan pogled na more, otvoren i jasan. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor ode 2,3 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
U prodaji je stan u projektu, na 1.katu novogradnje u Kraljevici, oznake S4 B. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 11,3 m2, a druga je površine 9,7 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 25,2 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 8,3 m. Stan ima prekrasan pogled na more, sa ove visine prvoga kata. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,3 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
Prekrasan stan u projektu, na prvome katu, oznake S3 B, u novogradnji u Kraljevici. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih svaka je površine 9,7 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 28,4 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 7,2 m2. Stan ima prekrasan pogled na more, sa ove visine prvoga kata. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,3 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
U prodaji je stan u projektu, oznake S2 B, u novogradnji u Kraljevici. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 11,3 m2, a druga je površine 9,7 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 25,2 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu okućnicu, površine 140 m2, a na kojoj je moguće napraviti i ljetnu kuhinju ili prostor za druženje na otvorenome. Pogled na more pružati će se čak i iz ovog prizemnog stana. Također, okućnica daje mogućnost zasebnog ulaska u stan, kao drugi ulaz, uz onaj na glavnome stubištu. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,3 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
U prodaji je stan u projektu, oznake S1 B, u novogradnji u Kraljevici. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 9,7 m2, a druga je površine 11,7 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 26,4 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu okućnicu, površine 100 m2, a na kojoj je moguće napraviti i ljetnu kuhinju ili prostor za druženje na otvorenome. Pogled na more pružati će se čak i iz ovog prizemnog stana. Također, okućnica daje mogućnost zasebnog ulaska u stan, kao drugi ulaz, uz onaj na glavnome stubištu. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,3 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
Ekskluzivno u ponudi - luksuzni penthouse, na vrhu novogradnje u Kraljevici. Ovaj prekrasan stan sastoji se od tri spavaće sobe, od kojih je jedna površine 10,9 m2, druga je površine 8 m2, treća soba je površine 7,8 m2. Tu su i dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 49,9 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine čak 81,9 m2, na kojoj je predviđen i prostor za druženje, kao i jacuzzi, iz kojega se pruža pogled na cijeli zaljev. Ovaj stan ima prekrasan pogled na more, potpuno otvoren i jasan. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,2 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
U prodaji je prekrasan i komforan dvosobni stan sa dnevnim boravkom, na 2.katu novogradnje u Kraljevici, oznake S6. Ovaj prekrasan stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 12,7 m2, druga je površine 10,9 m2. Tu su i dvije kupaone, dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom, površine 30,3 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 10,9 m2. Stan ima prekrasan pogled na more, otvoren i jasan. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,2 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
U prodaji je prekrasan i komforan trosoban stan sa dnevnim boravkom, na 2.katu novogradnje u Kraljevici, oznake S5. Ovaj prekrasan stan sastoji se od tri spavaće sobe, od kojih je jedna površine 12,7 m2, druga je površine 8 m2, treća soba je površine 7,8 m2. Tu su i dvije kupaone, dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom, površine 34 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 16,4 m2. Stan ima prekrasan pogled na more, otvoren i jasan. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,2 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
U prodaji je stan u projektu, na 1.katu novogradnje u Kraljevici, oznake S4. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 10,9 m2, a druga je površine 12,7 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 30,3 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 10,9 m. Stan ima prekrasan pogled na more, sa ove visine prvoga kata. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,2 m2 u podrumu zgrade. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
Prekrasan stan u projektu, na prvome katu, oznake S3, u novogradnji u Kraljevici. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 10,4 m2, a druga je površine 12,7 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 30,8 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, površine 16,4 m. Stan ima prekrasan pogled na more, sa ove visine prvoga kata. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor od 2,2 m2 u podrumu zgrade . Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
U prodaji je stan u projektu, oznake S2, u novogradnji u Kraljevici. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 10,9 m2, a druga je površine 12,7 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 30,3 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu okućnicu, površine 130 m2, a na kojoj je moguće napraviti i ljetnu kuhinju ili prostor za druženje na otvorenome. Pogled na more pružati će se čak i iz ovog prizemnog stana. Također, okućnica daje mogućnost zasebnog ulaska u stan, kao drugi ulaz, uz onaj na glavnome stubištu. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i označeni spremišni prostor u podrumu zgrade veličine 2,2 m2. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
Ekskluzivno u prodaji-stan u projektu, oznake S1, u novogradnji u Kraljevici. Ovaj prekrasan dvosobni stan sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna površine 7,2 m2, a druga je površine 12,7 m2, dvije kupaone, dnevnog boravka sa blagovaonom i kuhinjom, površine 34 m2. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu okućnicu, površine 200 m2, a na kojoj je moguće napraviti i ljetnu kuhinju ili prostor za druženje na otvorenome. Pogled na more pružati će se čak i iz ovog prizemnog stana. Također, okućnica daje mogućnost zasebnog ulaska u stan, kao drugi ulaz, uz onaj na glavnome stubištu. Stanu pripada i označeno parkirno mjesto, kao i spremište u podrumu veličine 2,2 m2. Zgrada će imati i odvojen zajednički vanjski prostor, u naravi je predviđen park sa klupicama i prostorom za druženje stanara. Kraljevica je mirno mjesto, na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Osim povijesnog bogatstva, poznata je i po plažama i lijepoj šetnici. Idealno mjesto za život, a posljednjih godina i za iznajmljivanje, uzevši u obzir da je interes turista za Kraljevicu, pogotovo ljeti, sve veći. Ova nekretnina je na udaljenosti 300 m od centra mjesta, a 650 m od obližnjih plaža i šetnice. Trenutna cijena je cijena prodaje u projektu do početka gradnje, koja vrijedi samo do 1.2.2024!
Novost u ponudi je prekrasno uređen i namješten stan u centru Rijeke. Stan je dvosobni, s dnevnim boravkom, ima dvije cjelovite kupaone, veliki walk-in ormar koji može služiti i kao radna soba, hodnik te balkon s otvorenim pogledom na Kvarnerski zaljev. U naravi, ovome stanu raspored je izveden kao da su dva stana u jednome, što ostavlja mogućnost za iznajmljivanje, odvojeni ured/radionu ili malo izdvojen master bedroom. Što god novome vlasniku bude ideja, biti će izvedivo, raspored stana je odličan. Stan je jugo-zapadne orijentacije, što mu daje puno dnevnog svjetla i pruža pogled na prekrasne zalaske sunca. Stan ima 90,5m2, uz korištenje suhe tavanske ostave s prozorom od cca 15 m2, a koja je vrlo korisna u praksi, za odlaganje raznih stvari. Stan je 2020. potpuno adaptiran (nova struja, voda, podovi, PVC stolarija, restauracija originalnih drvenih vrata, zvučna i termoizolacija, dizajnerska Vives keramika). Adaptiran je vrlo temeljito i vlasnica je pazila na svaki detalj, da stan dovede do savršenstva. Stan se prodaje većinom namješten, sa vlasnicom je moguć dogovor, jer su mnoge unikatne i osobne stvari u stanu. Stan se nalazi u starijoj i vrlo mirnoj zgradi, na kojoj je ranije zamijenjen krov i trenutno se obnavlja fasada. Mogućnost parkinga ispred zgrade, uz povlaštenu kartu za stanare. Ulaz u zgradu omogućen je s dvije strane što pruža još lakši prilaz sadržajima u okruženju. Blizina novog Art-kvarta Benčić, više dućana, kafića, ljekarne, place. 7 min pješačke udaljenosti do Korza. Vlasništvo 1/1. Prekrasna i jedinstvena nekretnina, vrijedna vremena i pažnje.
U projektu se prodaje prekrasan stan, u kući sa ukupno četiri stambene jedinice, samo 170m udaljenoj od mora. Oba stana na katu imaju zasebne vrtove te otvorenu terasu sa loggiom, dok prizemni stanovi imaju bazene, vrt i loggie. Ova luksuzna nekretnina je u početnoj fazi gradnje, a planirani završetak gradnje je do ljetne sezone 2024. godine. Stan koji je u prodaji nalazi se u prizemlju, ukupne je kvadrature (s okućnicom i parkirnim mjestom) 134,87 m2. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, dvije spavaće sobe, kupaonice i hodnika, a iz stana se izlazi na natkrivenu terasu i bazen. Svi stanovi su napravljeni tako da imaju osiguranu maksimalnu privatnost. Stanu pripada i jedno označeno parkirno mjesto, na okućnici.
Ne možete pronaći ono što tražite? Spremite pretragu!
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.