Nalazite se ovdje:

Zemljište (27)

Predstavljamo vam izvrsnu priliku za investiciju! Ova parcela, smještena između Svetog Antona i Svetog Ivana u prekrasnoj Malinskoj, nudi mnogo potencijala za buduće vlasnike. Na zemljištu je već ucrtan put koji prolazi zasebnom česticom, što ga čini lako pristupačnim. Put je trenutno bijeli put, ali s obzirom na sve veću urbanizaciju ovog područja, velika je vjerojatnost da bi u budućnosti mogao preći u građevinsko zemljište. Lokacija ovog zemljišta je idealna za sve koji traže mirno okruženje blizu svih potrebnih sadržaja. Sveti Anton i Sveti Ivan su poznati po svojoj ljepoti i povijesnoj vrijednosti, a Malinska je popularna turistička destinacija na otoku Krku, poznata po svojoj obali i slikovitim plažama. Ovo je prilika koju ne želite propustiti, bilo da planirate izgradnju stambenog objekta ili tražite dugoročnu investiciju. Iskoristite ovu izvanrednu ponudu i osigurajte svoju budućnost na jednom od najatraktivnijih dijelova Malinske.
Novo u ponudi, ekskluzivno kod nas! Građevinsko zemljište površine 863,99 m2, sa dokumentacijom predanom za ishodovanje građevinske dozvole. Smješteno u slikovitome Tribulju, mjestu s bogatom povijesti, koja seže još od kraja 15. stoljeća. Ovo mirno okruženje nudi savršenu ravnotežu između pitome prirode i blizine turističkih atrakcija. Planirana vila na ovom zemljištu će imati komforan ​​privatni bazen, natkrivenu terasu, vrt, parkiralište i podrum. U prizemlju, stambene površine od 133,38 m2, nalaziti će se prostrana kuhinja, dnevni boravak i jedna spavaća soba s kupaonicom, dok će se na katu, s površinom od 75,55 m2, nalaziti tri sobe i tri kupaonice. Ovo je prilika za stvaranje doma u autentičnom primorskom okruženju s posebnim šarmom i u idiličnoj prirodi ovog pitoresknog otočnog mjesta.
Ekskluzivno u ponudi! Građevinsko zemljište veličine 696,03 m2, sa predanom dokumentacijom i projektom, za dobivanje građevinske dozvole. Ovo mirno i idilično zemljište nalazi se u Tribulju, mjestu bogate povijesti koje datira još od kraja 15. stoljeća. Okruženo mirnom atmosferom i prekrasnim krajolikom, Tribulje je idealno za one koji traže oazu mira, a istovremeno žele blizinu turističkih sadržaja. Planirana kuća na zemljištu će imati vlastiti privatni bazen, vanjsku natkrivenu terasu, vrt, parkirališta i podrum. U prizemlju, koje će biti površine 104,62 m2, biti će smješteni: prostrana kuhinja, dnevni boravak i jedna spavaća soba s kupaonicom, dok će na katu, površine 70,30 m2, biti tri sobe i dvije kupaonice. Ovo je prilika za izgradnju prekrasne mediteranske vile, u autentičnom primorskom okruženju, koje odiše poviješću i ljepotom.
Samo kod nas! Građevinsko zemljište površine 989,8 m2 sa projektom predanim za ishodovanje građevinske dozvole. Svaka od obje stambene jedinice ove luksuzne vile ima svoj privatni bazen, vanjsku natkrivenu terasu, vrt, više parkirnih mjesta i podrum. Kuća C1 prostire se u ukupno 231,18 m2 stambene površine. U prizemlju se nalaze kuhinja, dnevni boravak i jedna spavaća soba s kupaonicom, dok se na katu od 69,68 m2 nalaze dvije sobe, dvije kupaonice, kao i natkrivena terasa, sa koje se pruža pogled na more. Kuća C2 ima ukupno 232.12 m2 stambene površine. U prizemlju, na 99,60 m2, prostiru se kuhinja, dnevni boravak i jedna spavaća soba s kupaonicom, dok se na katu površine 70,30 m2 nalaze još tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Tribulje, s bogatom poviješću koja seže još od kraja 15. stoljeća, oduvijek je bilo mjesto utočišta za one koji traže mir i tišinu, a ipak žele biti blizu turističkih sadržaja. Ovaj primorski biser, spominjan u mnogim glagoljaškim spisima, privlači nove stanovnike svojom autentičnošću i ljepotom, čineći ga savršenim odredištem za vaš novi dom.
Samo kod nas u ponudi! Građevinsko zemljište veličine 870,90 m2 sa projektom predanim za dobivanje građevinske dozvole. Svaki dio od ove kuće u nizu ima vlastiti privatni bazen, vanjsku natkrivenu terasu, vrt, više parkirališta i podrum. Kuća B1 ima 182,28 m2 stambene površine. U prizemlju ove polovice vile, nalaze se : kuhinja, dnevni boravak i jedna spavaća soba s kupaonicom, dok su na katu veličine 69,68 m2 dvije sobe i dvije kupaonice, a kat krasi i natrkrivena terasa sa koje se pruža pogled na more. Kuća B2 ima 182,90 m2 stambene površine. U prizemlju, koje je površine 104,74 m2, nalaze se: kuhinja, dnevni boravak i jedna spavaća soba s kupaonicom. Još tri spavaće sobe i dvije kupaonice nalaze se na katu, ukupne površine 70,30 m2. Odličan projekt vile sa dvije stambene jedinice, od kojih svaka čini vrhunsku zasebnu cjelinu. Tribulje, o čijoj se ljepoti priča još od kraja 15. stoljeća, oduvijek je bilo utočište za one koji traže mir i tišinu, a ipak žele biti blizu turističkih sadržaja. Svojom povijesnom važnošću, spominje se u mnogim glagoljaškim spisima te je postalo dom mnogim novim stanovnicima koji cijene autentičnost i ljepotu ovog primorskog bisera.
Ekskluzivno u ponudi, isključivo posredovanje! Građevinsko zemljište veličine 561,47 m2 sa predanom dokumentacijom za ishodovanje građevinske dozvole. Vila iz projekta ima vlastiti privatni bazen, vanjsku natkrivenu terasu, vrt, parkirališta i podrum. Na prizemlju, velikom 102,62 m2 nalaze se kuhinja, dnevni boravak i jedna spavaća soba s kupaonicom, dok na katu veličine 70,30 m2 nalaze se tri sobe, te dvije kupaonice. Tribulje, o čijoj se ljepoti priča još od kraja 15. stoljeća, oduvijek je bilo utočište za one koji traže mir i tišinu, a ipak žele biti blizu turističkih sadržaja. Svojom povijesnom važnošću, spominje se u mnogim glagoljaškim spisima te je postalo dom mnogim novim stanovnicima koji cijene autentičnost i ljepotu ovog primorskog bisera.
Predstavljamo izvanrednu priliku za vašu rajsku kuću! Smješten na mirnoj lokaciji Lovrana, s ponosom predstavljamo ovo primamljivo građevinsko zemljište površine 948 m2. Uz građevinsku dozvolu i pažljivo osmišljeni arhitektonski dizajn za obiteljsku vilu s osvježavajućim bazenom, ova nekretnina obećava vrhunski život uz obalu. Zamislite buđenje uz panoramski pogled na sjajno Jadransko more, jer je vila planirana kako bi pružila neometanu panoramu iz svojih otvorenih prostora. S planovima koji obuhvaćaju prizemlje, prvi kat i drugi kat, svaka razina pažljivo je osmišljena kako bi maksimizirala udobnost i funkcionalnost, pružajući obilje prostora za opuštanje i zabavu. Smještena u mirnom okruženju, a ipak povoljno udaljena samo 1500 metara od plavih voda mora, ova lokacija nudi savršenu ravnotežu između mirne udaljenosti i dostupnosti sadržajima. Bez obzira tražite li mirni povlačenje ili raj za zabavu, ova nekretnina predstavlja neusporedivu podlogu za ostvarenje vaše vizije obalnog života. Ne propustite ovu rijetku priliku da osigurate svoj komadić raja u Lovranu.
Ponosno predstavljamo izvanrednu priliku za graditelje i investitore - građevinsko zemljište površine 1.076 m2 smješteno u prekrasnom području Istre, točnije u idiličnom naselju Dobravci, nedaleko od čarobnog grada Rovinja. Ovo iznimno zemljište posjeduje važeću građevinsku dozvolu i potpunu projektnu dokumentaciju za izgradnju obiteljske kuće ukupne površine 257,65 m2, koja se sastoji od prizemlja i kata. Osim glavne kuće, dozvoljena je gradnja pomoćnih građevina do 40 m2 te prekrasnog bazena, što pruža bezbrojne mogućnosti za stvaranje idealnog doma. Glavna kuća je pažljivo osmišljena kako bi pružila udobnost i funkcionalnost. Prizemlje nudi prostrani dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, toalet, spremište, hodnik i terasu - savršeno mjesto za obiteljska okupljanja i uživanje. Na prvom katu nalaze se dodatne dvije spavaće sobe, dvije kupaonice te dvije terase, koje pružaju intimnost i predivan pogled na okolicu. Lokacija zemljišta savršeno je uravnotežena - mirna i opuštajuća, a istovremeno udaljena samo nekoliko minuta vožnje od svih sadržaja koje nudi Rovinj. Smješteno je na rubu zelene zone, pružajući vam osjećaj povezanosti s prirodom i mirnim okruženjem za opuštanje. Ne propustite ovu rijetku priliku za stvaranje savršenog doma u jednom od najželjenijih područja Istre. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovom jedinstvenom zemljištu i ostvarite svoje snove o idealnom domu u Istri.
Ova prekrasna parcela zemljišta nalaze se u naselju Sveti Anton, smještenom na nešto više od kilometar od centra Malinske. Sveti Anton očarava svojim netaknutim krajolikom, bogatom prirodom i mirnom atmosferom, što ga čini idealnim mjestom za izgradnju vašeg budućeg doma ili profitabilnu investiciju. Nudi se prilika za investiciju u zemljište od 1197 m2, podijeljeno u dvije parcele, pri čemu obje već posjeduju građevinsku dozvolu. Ova fleksibilnost omogućuje mogućnost početka gradnje bez čekanja na skori završetak parcelacije - dozvole su pravomoćne. Oba terena imaju pravomoćnu građevinsku dozvolu - jedan za samostojeću vilu sa bazenom, a drugi za kuću sa dvije stambene jedinice. Površina terena za samostojeću vilu sa bazenom (prizemlje i kat, tlocrtno 134 m2, ukupne bruto površine 203 m2) je 540m2, dok je teren za kuću sa dvije stambene jedinice (prizemlje i kat, tlocrtno 149 m2, ukupne bruto površine 284 m2) površine 622m2. Nekretnina vrijedna vremena i ogleda.
Ponosno Vam predstavljamo jedan novi, ekskluzivni projekt - luksuzne vile, u srcu pitoresknog mjesta Tribulje, smještenog na sjeveroistoku prekrasnog otoka Krka. Ovo idilično okruženje, na brežuljku nasuprot općinskom središtu Dobrinju, osvaja svojom prirodom i tradicionalnim šarmom. Tribulje, o čijoj se ljepoti priča još od kraja 15. stoljeća, oduvijek je bilo utočište za one koji traže mir i tišinu, a ipak žele biti blizu turističkih sadržaja. Svojom povijesnom važnošću, spominje se u mnogim glagoljaškim spisima te je postalo dom mnogim novim stanovnicima koji cijene autentičnost i ljepotu ovog primorskog bisera. Udahnite svježi morski zrak dok istražujete slikovite uličice ili se opustite na prekrasnim plažama Čižića, Solina i Malinske, udaljenima samo nekoliko kilometara. Zračna luka Rijeka udaljena je 13 km, dok su grad Krk i Rijeka, s bogatom ponudom kulturnih i gastronomskih doživljaja, udaljeni 14 odnosno 37 km. U okviru ovog ekskluzivnog projekta, nudimo vam pet elegantnih vila koje spojaju modernu udobnost s tradicionalnim elementima arhitekture. Od tih pet vila, dvije su dvojne (B i C), pružajući vam raznolike mogućnosti izbora prema vašim željama i potrebama. Ovo je vaša prilika da postanete dio ekskluzivne zajednice u jednom od najljepših dijelova otoka Krka. Ne propustite priliku da rezervirate svoj dom u Tribulju - mjestu gdje se povijest spaja s modernim životom, a priroda obasjava svaki kutak. Više informacija o projektu, kao i zasebnim parcelama, pronađite na: https://panoramagroup.hr/tribulje/
Novost u ponudi je nekretnina u predjelu Lapat, općina Plaški, 35 km od NP Plitvička jezera. Građevinsko zemljište sa važećom građevinskom dozvolom. Radi se o izgrađenoj 1. etaži obiteljske kuće (cca 9,00x8,50 m) koja se može nastaviti graditi ili srušiti/nadograditi kao novi objekt u maksimalnim gabaritima do 450 m2 (ukupno 900 m2 prizemlje + potkrovlje). Uz granicu parcele prolazi potok Vera, što budući objekt čini ugodnijim mjestom za život ili čak najam. U državnoj arhivi ne postoji projektna dokumentacija pa je objekt moguće nastaviti raditi prema željama vlasnika (projektu), a sve prema prema važećem Rješenju o građenju te Uvjetima o uređenju (ekvivalent građevinskoj dozvoli). Prilika, nekretnina na mirnoj lokaciji, okruženoj zelenilom i potokom. Na upit šaljemo više informacija i dokumentaciju za ovu nekretninu.
Novo u ponudi-građevinsko zemljište u Svetom Antonu, u Malinskoj. Ovo zemljište površine 672m2 ima svu infrastrukturu u neposrednoj blizini i vrlo je pristupačno i spremno za gradnju. Inače se mogu kupiti od istog vlasnika i susjedna zemljišta sličnih kvadratura, također u građevinskoj zoni i po istoj cijeni, od 200 EUR po m2. Mogućnost gradnje vile sa bazenom ili kuće sa dvije stambene jedinice.
Ovo simpatično građevinsko zemljište u Svetom Antonu, u Malinskoj je površine 546m2, te ima svu infrastrukturu u neposrednoj blizini i vrlo je pristupačno i spremno za gradnju. Inače se mogu kupiti od istog vlasnika i susjedna zemljišta sličnih kvadratura, također u građevinskoj zoni i po istoj cijeni, od 200 EUR po m2. Mogućnost gradnje vile sa bazenom ili kuće sa dvije stambene jedinice.
Na prodaju je građevinsko zemljište u Svetom Antonu, u Malinskoj. Ovo zemljište površine 549m2 ima svu infrastrukturu u neposrednoj blizini i vrlo je pristupačno i spremno za gradnju. Inače se mogu kupiti od istog vlasnika i susjedna zemljišta sličnih kvadratura, također u građevinskoj zoni i po istoj cijeni, od 200 EUR po m2. Mogućnost gradnje vile sa bazenom ili kuće sa dvije stambene jedinice.
Novo u ponudi-građevinsko zemljište u Svetom Antonu, u Malinskoj. Ovo zemljište površine 604m2 ima svu infrastrukturu u neposrednoj blizini i vrlo je pristupačno i spremno za gradnju. Inače se mogu kupiti od istog vlasnika i susjedna zemljišta sličnih kvadratura, također u građevinskoj zoni i po istoj cijeni, od 200 EUR po m2. Mogućnost gradnje vile sa bazenom ili kuće sa dvije stambene jedinice.
Ovo prekrasno zemljište u mirnome predjelu općine Malinska je od mora udaljeno 2 kilometra, a sa njega se pruža pogled na more, sa visine od 2 metra. Prekrasna, mirna lokacija, okružena zelenilom i sa vrlo malo susjednih kuća, odnosno luksuznih vila, koje se iznajmljuju. Zemljište je moguće parcelirati, na četiri zasebne parcele, sa vrlo komfornim i lijepim potencijalnim tlocrtima kuća na istima. Podaci za gradnju na ovoj parceli su sljedeći: -na ovom području najmanja dopuštena površina građevne čestice za izgradnju stambene građevine iznosi: -za slobodnostojeće građevine: 500m2 -za dvojne građevine: 1000m2 -najmanja dopuštena površina tlocrtne projekcije nove građevine (slobodnostojeće ili dvojne) iznosi 60 m2, za sve veličine građevnih čestica -najveća dopuštena površina tlocrtne projekcije nove građevine iznosi 200m2 -najveći dopušteni koeficijent izgrađenosti (Kig) iznosi 0,25 -najveći dopušteni koeficijent iskorištenosti (Kis) iznosi 0,75 -najveća dopuštena visina stambene građevine iznosi 2 nadzemne etaže ili 6,5 m do vijenca, odnosno 8,5 m do sljemena krova, uz mogućnost izgradnje do 1 podzemne etaže -kosi krov, nema gradnje ravnog krova. Odlična prilika za investiciju.
Novost u ponudi je prekrasno građevinsko zemljište u Jadranovu, sa pravomoćnom građevinskom dozvolom, gradnja može početi odmah. Zemljište je površine 689m2, sa pogledom na more, koji neće biti zaklonjen nikada. Zemljište je ravno i pristupačno, spremno za gradnju, infrastruktura je do zemljišta. Po projektu je ovdje predviđena dvojna vila, sa dva stana, od kojih će svaki imati svoj vlastiti bazen i okućnicu te privatnost. Stan 1 iz projekta sastoji se od prizemlja i kata-u prizemlju se nalaze dnevni boravak i blagovaonica, kuhinja, soba, kupaonica, stubište te loggia, a na katu se nalaze tri spavaće sobe sa tri kupaonice, kao i stubište i loggia. Ukupna površina ovoga stana je 123,76m2. Drugi stan se sastoji od prizemlja, u kojemu se nalaze dnevni boravak i blagovaonica, kuhinja, soba sa kupaonicom, stubište i loggia. Na katu se nalaze tri spavaće sobe, sa tri kupaonice, te hodnik i loggia, a ovaj stan je ukupne kvadrature 140,10m2. Projekt je vrlo skladno napravljen i pruža dobru iskorištenost novome investitoru, uzevši u obzir da je Jadranovo vrlo atraktivna turistička lokacija. Trošak glavnog projekta je u cijeni nekretnine. Odlična prilika za investiciju.
Novo u ponudi - građevinsko zemljište u Malinskoj, u Kremenićima, površine 2234m2. Ovo zemljište pogodno je za izgradnju dva objekta, od kojih svaki može imati po dvije stambene jedinice. Pogled na more sa kata. Lijepa i mirna lokacija, zanimljiv teren.
Grad Krk, Šotovento, prodaja atraktivnog građevinskog zemljišta površine 744 m2, na mirnoj lokaciji, 3000 m od mora. Mogućnost gradnje samostojeće ili dvojne kuće s bazenom, podrum i dvije nadzemne etaže. Pristupni put, sva infrastruktura u neposrednoj blizini.
Ne možete pronaći ono što tražite? Spremite pretragu!
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.